11 december 2017

Strand

Lekker flaneren in toeristisch Callantsoog

Vanuit B&B Camping Oudesluis ben je binnen 15 minuten op het strand van Groote Keeten. Maar ook het grote duingebied van Schoorl en het prachtige witte zand van Callantsoog zijn dichtbij. Er zijn gezellige familiebadplaatsen met activiteitenstranden maar bovendien ook hippe stranden met dito strandtentjes waar je lekker de hele dag kunt loungen.

Callantsoog strand

Callantsoog – B&B Camping Oudesluis 12 km

Toeristisch Callantsoog

Callantsoog is een echte familiebadplaats. Het dorpje ligt prachtig in de duinen pal bij het Noordzeestrand.[read more=”lees meer” less=”lees minder”]Callantsoog heeft daarnaast een winkelcentrum dat in het hoogseizoen dagelijks geopend is. Verder zijn er meerdere strandpaviljoens. Het Noordzeestrand is het breedste en witste van Nederland. Het is er schoon, er zijn toiletten, het zeewater is niet verontreinigd; kortom veilig genieten.

Het strand van Groote Keeten

Groote Keeten

Groote Keeten – B&B Camping Oudesluis 10 km

Iets ten noorden van Callantsoog ligt Groote Keeten. Het is geen wereldstad, maar het heeft wel een van de mooiste stranden van Noord-Holland. Het strand van Groote Keeten is het dichts bij en is  ongeveer 10 minuten rijden vanaf B&B Camping Oudesluis.  Het is een heel breed strand waar altijd voldoende ruimte is. Bovendien door de ruimte ook voor liefhebbers van vliegeren een mooie plek.

Het Strand van Groote Keeten is één van de rustigste stranden van Noord-Holland.  Zelfs op topdagen kan je hier een gratis parkeerplek vinden! Er is een eenvoudig strandrestaurant “Klavertje vier”.  Proef de sfeer van eenvoud!

Het strand van Julianadorp

Als je op zoek bent naar een rustig noordzeestrand is er nog een reden om naar Julianadorp te gaan. De route naar het strand is prachtig en weids. De horizon is overal en de luchten zijn meer lucht dan elders. Het kenmerkende Hollandse landschap kleurt in de voorjaarsmaanden rood, geel en paars door de bloeiende bollenvelden. En achter die velden zie je de duinen waar je eindeloos kunt fietsen en wandelen. Het strand van Julianadorp is maar 15 km vanaf B&B Camping Oudesluis en met de fiets makkelijk te bereiken.  De auto parkeer je gratis op het ruime parkeerterrein.[/read]