29 januari 2018

Dierenpark Hoenderdaell

Leeuwen, Krokodillen en nog veel meer dieren kan je opzoeken in één van de meest diervriendelijke dierenparken in Nederland, te vinden op Landgoed Hoenderdaell Gepensioneerde circusleeuwen, bruine beren opgevangen uit Bulgarije, vrijlopende Ringstaartmaki’s op het apeneiland en Damhertjes die dartelen door het bos?  

Het dierenpark is maar 6 km fietsen vanaf B&B  Camping Oudesluis

Van kinderboerderij tot roofvogelshow en van jungle tot weidse vlaktes met rondspringende kangoeroes: kom langs en beleef zelf hoe mooi de natuur kan zijn! Een dagje weg met kids of met je partner even weg van de drukte van alledag? Het kan hier allemaal.

De dierenverblijven in het dierenpark van Landgoed Hoenderdaell staan temidden van een prachtig uitgestrekt natuurgebied. Paden leiden door het bos, via uitgestrekte velden en langs het water. Tijdens een bezoek aan Landgoed Hoenderdaell maak je ook kennis met dieren die zomaar vrij door het dierenpark lopen. Zo zou je zomaar oog in oog kunnen staan met een emoe, fazant of een van de ronddartelende hertjes.  In het dierenpark kan je ook een tijgerworkshop bezoeken. 

Plattegrond landgoed Hoenderdeall