17 augustus 2018

Paardrijden op het strand

Wil je graag onder begeleiding een prachtige paardrijtocht over het strand maken? De paardenstal van Stefan van Haaster en Guido de Jong is vlak bij Den Helder op circa 15 kilometer afstand van B&B Camping Oudesluis. (Nieuweweg 22 Den Helder 06 16156440)

De strandrit te paard duurt zo’n 1,5 tot 2 uur.  Het eerste stuk rij je door de prachtige polder en dan via de bossen en duinen naar het ruime strand. Je kan ook kiezen voor een uitgebreide strandrit van circa 3 uur met aansluitend een compleet geserveerde maaltijd. Stefan en Guido zijn aardige jongens en de alternatieve manege is een leuke ervaring.  

Paardrijden op het strand

Het ruime strand bij Den Helder

In de vakantieperiode wordt er iedere dag gereden. Voor actuele informatie kan je het beste contact opnemen met Stal Haaster en de Jong. Er zijn verschillende soorten strandritten beschikbaar, u kunt kiezen uit de volgende pakketten:

Strandrit Normaal:
Deze rit duurt ongeveer tussen de 1,5 tot 2 uur. U rijdt door de bossen, duinen, prachtige weiden, poldertjes, natuurgebieden en natuurlijk op het strand. Dankzij het op veel plaatsen ingestelde ecologische beheer zijn er veel mooie natuurgebieden.  Deze natuurgebieden hebben nationale erkenning.

Strandrit Extra:
Met dit pakket bent u ongeveer 3 uur bezig. U rijdt door de bossen, duinen, prachtige weiden, poldertjes, natuurgebieden en op het strand. Maar na de rit wordt een heerlijk maaltijd voor u geserveerd met drinken erbij.

Strandrit All-In:
Dit pakket duurt ook ongeveer 3 uur. U rijdt ook door de bossen, duinen, prachtige weiden, poldertjes, natuurgebieden en natuurlijk op het strand. Na de rit wordt ook een heerlijk maaltijd voor u geserveerd met drinken erbij