7 december 2017

Camping Oudesluis

Het Strandde Zeede breedste duinen, heel veel wandel- en fietspaden, vis-vaarwater en prachtige vergezichten vanaf de camping. Dat vind je allemaal op en rond Camping OudesluisBinnen 10 minuten rijden ben je op het strand. In de kop van Noord-Holland is het woord “file” nog niet  uitgevonden. Bij iedere strandopgang ruimschoots gratis parkeerplaatsen. Je vindt hier de breedste en schoonste stranden van Nederland. Het is slechts 20 minuten rijden vanaf Alkmaar, maar je bent het “Randstadgevoel” geheel vergeten. Samen met Texel heeft ons gebied het meeste aantal zonuren van Nederland! [read more=”Click here to Read More” less=”Read Less”] Bezoek de kustplaatsen Callantsoog en Petten en beleef het echte strand van Noord-Holland. Callantsoog is een prachtige badplaats gelegen in de kop van Noord-Holland aan de Noordzee. Callantsoog heeft misschien wel het mooiste strand van Nederland. Het strand is lang en breed maar ook schoon en veilig. Op het strand staan zes strandpaviljoens.

Het gezellige centrum ligt direct achter de duinen. In het centrum is altijd wel wat leuks te beleven. Vanuit het centrum loop je direct het strand op.

Callantsoog is de perfecte locatie voor een dagje strand, weekendje weg of een langere vakantie! In de buurt van Callantsoog liggen de mooie kustplaatjes Julianadorp aan ZeeGroote Keeten, Schoorl, Petten, Egmond aan Zee en Bergen aan Zee. Deze regio is niet alleen leuk om te bezoeken in de lente of zomer maar zeker ook een aanrader voor de herfstvakantie of in de winter. In het voorjaar staat Callantsoog en omgeving in bloei. Je zult dan versteld staan van de mooie bloemenvelden. [/read]

Gezellige kleinschalige camping