28 februari 2018

Bed and Breakfast

Bed and breakfast Oudesluis is een gemoedelijke, kleinschalige  en voordelige Bed and Breakfast.  Laat je voordelig verwennen en verrassen in onze luxe appartement of chalet. Of kies je liever de “Flower power” stacaravan of trendy pipowagen

Voor meer informatie kan je onze accommodaties bekijken. Bed & Breakfast voor kort verblijf vanaf 1 nacht. Ontbijt mogelijk vanaf €7,50 per persoon. Voor langer verblijf extra voordelig zonder B&B service. Wanneer je kiest voor het echte vakantiegevoel adviseren wij onze ontbijt- en warme maaltijdservice

Het strand en de breedste duinen, heel veel wandel- en fietspaden, vis-vaarwater en prachtige vergezichten vanaf de camping. Dat vind je allemaal op en rond bed and breakfast Camping OudesluisBinnen 10 minuten rijden ben je op het strand. In de omgeving zijn er bovendien voor iedere leeftijd leuke activiteiten. [read more=”lees meer” less=”lees minder”] In de directe omgeving kan je onder andere op bezoek gaan naar een dierenpark, een attractiepark of verschillende musea. Er zijn heel veel fiets-en wandelroutes waarbij je kan genieten van de vele historische dorpsgezichten. Op de camping is er voor de kinderen genoeg te beleven met bijvoorbeeld de skelters, trampoline en een kleine speeltuin. Wij hebben ook een eigen aanlegsteiger waar je kan vissen en met je eigen boot kan afmeren. Bij de aanlegsteiger liggen gratis kano’s en bootjes voor onze gasten. En wil je zelf een dagje varen naar het Amstelmeer of Schagen? Huur dan onze motorboot “Lis”.

Dagje Texel is zeker de moeite waard.

Het is vanaf Bed and breakfast Camping Oudesluis maar 20 minuten rijden naar de boot van Texel. Een van de mooiste plekjes van Europa, zo staat het waddeneiland aanbevolen in de belangrijkste reisgids “Lonely Planet”.  Je kan er heerlijk fietsen en wandelen. Bezoek ten eerste het zeehondencentrum Ecomare en ten tweede adviseren wij je de proeflokaal waar je  een Texels speciaalbier in de bierbrouwerij van Texel  kan beoordelen. Als laatste is het strand van Texel zeker aan te bevelen. Ervaar de rust en de ruimte van dit mooie waddeneiland. Samen met Texel heeft ons gebied het meeste aantal zonuren van Nederland!

Om een beeld te krijgen van wat er rond B&B Camping Oudesluis allemaal te beleven is, kijk verder naar onze “top 10 zien en doen”.

 

  • Alkmaar 20 km
  • Strand 10 km
  • Texel 20 km
  • Schagen 6 km
  • Amsterdam 75 km
  • Schoorl 15 km

[/read]