Reserveren?

Reserveren?

Nieuws

Je kan nu ook verblijven in onze romantische Pipowagen.\r\n\r\n...
Kamperen maar géén creperen? Reserveer een ingerichte tent.\r\n€45,- per dag....
De Vos in de nacht!\r\n\r\n\r\n...
 \r\n\r\n\r\n \r\n\r\n \r\n\r\nJe kan het beste even bellen\r\n\r\nTot ziens José van ...
Een spectaculaire belevenis voor iedereen! Iedere donderdag in Schagen.\r\n\r\n[capt...
Maandplaats voor slechts €125  in het laagseizoen. Nergens in Nederland kan j...

Ingerichte tenten

Ingerichte tenten

Zwembad

Zwembad

Varen en Surfen

 

Varen vanaf de camping!

Tijdens de zomermaanden varen kan je gaan varen met onze kajuitboot. Gewoon gezellig en je huurt onze kajuitboot voor slechts €45 voor een hele dag.

We hebben ook een grote Canadese Kano, enkele kleine kano’s en een roeibootje liggen aan de steiger. Gebruik is gratis, maar wel een uitdrukkelijk verzoek om er voorzichtig mee om te gaan!

Varen Grote Sloot

Varen Grote Sloot

Zeehonden, Robben tocht.

Een ± 2½ uur durende tocht, die begint aan de Oostkade en vandaar door de havens van Den Oever, langs de spui-sluizen aan het begin van de Afsluitdijk, waar tijdens laag water ± 5000 m3 per minuut  zoet  IJsselmeer water in de Waddenzee wordt afgevoerd. Tijdens het hoogseizoen vaart de boot bijna dagelijks vanuit Den Helder. Deze vaartocht wordt georganiseerd door de Stichting Waterrecreatie Wieringen  De haven van Wieringen is ongeveer 20 minuten rijden vanaf Camping Oudesluis

Een adembenemend gezicht!. Daarna varen wij langs de droogvallende zandbanken waarop allerlei verschillende soorten vogels voedsel zoeken en deze als rustplaats gebruiken. Na ± een half uur komen we bij de zeehonden aan. U kunt deze zeehonden in hun natuurlijke omgeving bekijken. Met de vloed varen we weer naar de haven van Den Oever. Om teleurstellingen te voorkomen kunt u het beste telefonisch reserveren want vol is vol ( en tip verrekijker meenemen.)

Anna Paulowna Oude veer

Surfen op het Amstelmeer

Ongeveer 12 km ten noorden van Camping Oudesluis kan je fantastisch surfen op het Amstelmeer. Een klein, veilig meer van twee bij vier kilometer. Als je geen board bij je hebt kan je eentje huren bij de surfschool www.leerwindsurfen.nl aan het Lutjestrand. Geen stroming, geen grote golven, geen scherpe oesters, maar wel een zeer goede wind. Misschien wel de beste wind van Nederland.

Je kan er trouwens ook heerlijk zwemmen.

Meestal genoeg wind!
Meestal genoeg wind!

 

 

Leuke surf les op het strandje!

Leuke surf les op het strandje!