Reserveren?

Reserveren?

Nieuws

Je kan nu ook verblijven in onze romantische Pipowagen.\r\n\r\n...
Kamperen maar géén creperen? Reserveer een ingerichte tent.\r\n€45,- per dag....
De Vos in de nacht!\r\n\r\n\r\n...
 \r\n\r\n\r\n \r\n\r\n \r\n\r\nJe kan het beste even bellen\r\n\r\nTot ziens José van ...
Een spectaculaire belevenis voor iedereen! Iedere donderdag in Schagen.\r\n\r\n[capt...
Maandplaats voor slechts €125  in het laagseizoen. Nergens in Nederland kan j...

Ingerichte tenten

Ingerichte tenten

Zwembad

Zwembad

Loneley Planet top 10 Texel

Lonely Planet heeft Texel benoemd tot één van de mooiste van 10 vakantiebestemmingen.

Het is vanaf B&B Camping Oudesluis maar 20 minuten rijden naar de boot van Texel. Eén van de mooiste plekjes van Europa, zo staat Texel aanbevolen in de belangrijkste reisgids “Lonely Planet”. De Texelaars wisten het reeds lang en jij binnenkort ook?

Ontdek de schoonheid van het Waddeneiland Texel.

Een wandeling door de Slufter is echt de moeite waard. De Slufter is het enige gebied in Nederland waar de zee van oudsher ongehinderd kan binnenstromen. Dat was 400 jaar geleden hetzelfde in de Zijpe. De polder waar Camping Oudesluis is gesitueerd.  Als je door de Slufter loopt kan je misschien een voorstelling maken hoe het hier in de Zijpe er vroeger uit zag. Werkelijk een adembenemend landschap waar alleen planten groeien die het zoute water kunnen overleven, zoals lamsoor en zeeaster. Als ze in de zomermaanden in bloei staan, kleuren ze de Slufter roze, lila en paars. In het najaar geeft zeekraal het gebied een rode gloed. Hier hoor je alleen vogelgeluiden en het geruis van de zee.

de-slufter

De Slufter

Het ruime strand biedt je net zo veel rust of reuring als je zelf wilt.

Met een lengte van 30 kilometer heeft het strand tal van mogelijkheden en de wisselingen van de seizoenen geven het strand ook weer vele gezichten.

Dorpen

Op Texel vind je de dorpen Den Burg, De Cocksdorp, De Koog, Den Hoorn, Oosterend en het vissersdorpje Oudeschild. Op de website van het VVV Texel lees je er alles over.

Hoe kom je er?

Vanaf Camping Oudesluis is het ongeveer 20 minuten rijden naar de veerboot. De overtocht is al een ware belevenis. Op de razende bol zie je de zeehonden.

Huur een fiets, Solex of brommer direct in de Veerhaven ‘t Horntje

Veerdiensten vind je hier.

Juttersmuseum Texel

Bezoek het enige echte en grootste Juttersmuseum ter wereld. Je vindt hier vreselijk veel spullen die op het strand zijn gevonden. Bijvoorbeeld 1000 bouwhelmen, 100.000 sportschoenen of een complete stacaravan die van een vrachtschip is gevallen.

1000 helmen in de aanbieding!

1000 helmen in de aanbieding!

De ingang van het Juttersmuseum

De ingang van het Juttersmuseum

Kunst!

Kunst!

Texel kaart