Reserveren?

Reserveren?

Nieuws

Je kan nu ook verblijven in onze romantische Pipowagen.\r\n\r\n...
Kamperen maar géén creperen? Reserveer een ingerichte tent.\r\n€45,- per dag....
De Vos in de nacht!\r\n\r\n\r\n...
 \r\n\r\n\r\n \r\n\r\n \r\n\r\nJe kan het beste even bellen\r\n\r\nTot ziens José van ...
Een spectaculaire belevenis voor iedereen! Iedere donderdag in Schagen.\r\n\r\n[capt...
Maandplaats voor slechts €125  in het laagseizoen. Nergens in Nederland kan j...

Ingerichte tenten

Ingerichte tenten

Zwembad

Zwembad

Reglement 2018

Reglement  B&B Camping Oudesluis 2018  LOGO-CAMPING-OUDE-SLUIS-TEL     

                                   

Camping Oudesluis staat voor kleinschalig logeren en kamperen met aandacht en respect voor mens en natuur. Gebruik dit reglement als handvat voor een prettig verblijf op de camping.

 

Tarieven van Camping B& B Oudesluis zijn gebaseerd op SVR- richtlijnen Indien je reserveert voor een plaats op de Camping of in één van onzer accommodaties betaal je vooraf de gereserveerde periode. Wij adviseren een annuleringsverzekering.

Gasten mag je uiteraard ontvangen. Wij rekenen hiervoor geen extra kosten. Alleen als de gasten ook overnachten, brengen wij dit in rekening. Wil je dit dan even aan ons doorgeven?

Rustige huisdieren zijn welkom bij ons, maar op de camping wel aangelijnd. Graag buiten het terrein uitlaten.

Rusttijd graag van 23.00 tot 07.00 uur.

Aansprakelijkheid voor vernieling, beschadiging, vermissing e.d. van zich op onze mini- camping bevindende goederen of voor ongevallen van mens en dier, aanvaarden wij niet. Voor verzekering bijv. van de tent of caravan tegen storm, brand, diefstal e.d. dien je zelf zorg te dragen.

Voetballen is helaas niet mogelijk op de camping, dit ivm beschadiging van caravans en tenten.

Barbeqeu is toegestaan maar open vuur is uitdrukkelijk verboden.

Trampoline springen is voor eigen risico. Maximaal één persoon op de trampoline. Lees eerst de handleiding.

Autovrije camping. Op de camping komen geen auto’s behalve bij het instaleren en opbreken van de tent of caravan.

Toiletten en douches gebruiken we samen en we houden ze dus ook samen schoon. Schoonmaakmiddelen staan in het toiletgebouw. Houd er rekening mee dat de afvoer is aangesloten op de septictank! Geen hygiënisch verband, bleekmiddelen of chemische vloeistoffen gebruiken. Dit verstoort het biologische proces in de tank.

Chemische toiletten  kunnen niet bij ons worden geleegd ivm onze septictank!  (tip: Gebruik een scheutje azijn met afwasmiddel als toiletvloeistof) Gebruik absoluut geen chemische middelen, omdat dit de biowerking van de septictank verstoort.

Huisvuil in dichtgebonden vuilniszakken in de grote zwarte container op de parkeerplaats van de camping. Graag dichtgebonden omdat wij deze container zelf legen!

Groenafval, Glas & Papier  Hiervoor hebben wij speciale containers.

Gebruik elektriciteit  Voor kampeerders hebben wij een stroomaansluiteing tot 6 amp. (max. 1320 watt)  (voldoende voor verlichting, koelkastje en evt koffiezetapparaat). Het gebruik wordt  afgerekend via een stoommeter.

Het gebruik van elektrische kachels is niet toegestaan!

Kampeerseizoen start vanaf 15 maart en eindigt op 1 oktober. Verblijf buiten deze periode is niet mogelijk.

Verdovende middelen. Het gebruik van alle verdovende softdrugs en harddrugs is uitdrukkelijk verboden op straffe van onmiddellijke verwijdering van de camping

Overtreding regels en afspraken. De directie van Camping B&B Oudesluis behoudt zich het recht om campinggasten te weigeren en/of het verblijf te beëindigen indien zich omstandigheden voordoen die dit volgens de directie veroorzaken. Naast overtreding van de in dit reglement opgenoemde regels en afspraken kan ook het gedrag van de campinggasten aanleiding zijn waardoor het  verblijf op de camping wordt beëindigd.

Wij wensen je een prettig verblijf en hopen dat je binnenkort ook zegt:

 

Ik voel me thuis op camping Oudesluis